Nieuwjaarsmenu
31 december
We leveren gratis binnen een straal van 30 km rondom Genk bij een bestelling van minimum 4 menu’s.
3 hapjes van de chef
–
Voorgerecht
Carpaccio van Coquille | Bloemkool | ziltige kruiden | Ponzu | optie Imperial Heritage Caviar*
of
Terrine van ganzenlever | huisgemaakte Brioche | uienconfituur
of
Onze klassieker ½ kreeft belle vue*
–
Hoofdgerecht
Kalfsfilet | Gratinaardappelen | Knolselder | feestelijk Groentenboeket | Estragon
of
Kabeljauw | Pistache | Prei | Bieslook | Grijze garnalen | Saus Nantua
of
Strudel | linzen | appel | Witloof | paddenstoelen (Vegetarisch)
–
Dessert
Assortiment: Misérable | Citroentaart | Savarin van Chocolade | Rijstpap met kersencoulis
of
Kaasplankje*
3-gangenmenu €59,50 per persoon
* Supplement kaviaar 10 gram + € 17,50 | 30 gram + €39,50 p.p.
* Supplement kreeft voorgerecht + €10,00 p.p.
* Supplement kaasplankje in plaats van dessert + €5,00 p.p
Soep
Rijkelijk gevulde bouillabaise met rouille & toast €14,00/L
Runderbouillon met zijn klassieke garnituren €8,00/L
Wil je graag een extra gang toevoegen?
Kreeft belle vue
½ kreeft (500-600gr) €22,00 p.p.
Volledige kreeft (500-600 gr) €42,00 p.p.
Kaasplank
Mon’t D’or | Chaourge Morin | Caprin | Toggi Nidel | Forume D’ambert fermier. Geserveerd met bijhorende garnituren €12,50 p.p.
Kindermenu
Tomatensoep
–
Kipfilet | appelmoes | puree
–
Chocolademousse
3-gangen kindermenu €15,00 per persoon
We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de gewenste levertijd.
Reserveren kan via sales@differenthotels.com of +32 89 32 29 20