fbpx

Nieuwjaarsmenu

31 december
We leveren gratis binnen een straal van 30 km rondom Genk bij een bestelling van minimum 4 menu’s. 

3 hapjes van de chef

Voorgerecht
Carpaccio van Coquille | Bloemkool | ziltige kruiden | Ponzu | optie Imperial Heritage Caviar*
of
Terrine van ganzenlever | huisgemaakte Brioche | uienconfituur
of
Onze klassieker ½ kreeft belle vue*

Hoofdgerecht 

Kalfsfilet | Gratinaardappelen | Knolselder | feestelijk Groentenboeket | Estragon
of
Kabeljauw | Pistache | Prei | Bieslook | Grijze garnalen | Saus Nantua
of
Strudel | linzen | appel | Witloof | paddenstoelen (Vegetarisch)

Dessert

Assortiment: Misérable | Citroentaart | Savarin van Chocolade | Rijstpap met kersencoulis
of
Kaasplankje* 

 

3-gangenmenu €59,50 per persoon

* Supplement kaviaar 10 gram + € 17,50 | 30 gram + €39,50 p.p.
* Supplement kreeft voorgerecht + €10,00 p.p.
* Supplement kaasplankje in plaats van dessert + €5,00 p.p 

 

 

Soep

Rijkelijk gevulde bouillabaise met rouille & toast €14,00/L
Runderbouillon met zijn klassieke garnituren €8,00/L

 

 

Wil je graag een extra gang toevoegen? 

 

Kreeft belle vue

½ kreeft  (500-600gr) €22,00 p.p.
Volledige kreeft  (500-600 gr) €42,00 p.p.

 

 

 

 

Kaasplank

Mon’t D’or | Chaourge Morin | Caprin | Toggi Nidel | Forume D’ambert fermier. Geserveerd met bijhorende garnituren €12,50 p.p.

 

 

Kindermenu

Tomatensoep

Kipfilet | appelmoes | puree

Chocolademousse

3-gangen kindermenu €15,00 per persoon

 

 

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de gewenste levertijd.
Reserveren kan via sales@differenthotels.com of +32 89 32 29 20