paasbrunch

Enkel geldig op paaszondag 21 april 2019
Aanvang 11u30 – reservatie verplicht 

 

Ontbijtbuffet
diverse broodsoorten | koffiekoeken | spek | roerei | divers beleg | yoghurt | verse fruitsalade

Voorgerechten
carpaccio van zalm | citrus | venkel
~
rosbief | mosterd | gepekelde groentjes
~
tataki van Belgisch wit blauw | sesam | radijsjes
~
gerookte makreel | remoulade saus | knolselder

Soep
tomatensoep met balletjes | aspergesoep

Hoofdgerechten
lamsbout | mosterdsaus | shiitake
~
varkenshaas | natuur jus | zilveruitje
~
zeeduivel | klassieke witte wijnsaus | fijne groentjes
~
kabeljauw | prei | garnalen jus
~
aardappelgarnituren:
gratin | puree | krieltjes
~
warme groenten:
gebakken bloemkool met hoeveboter | boontjes met spek | spruitjes | witloof in kaassaus
~
koude groenten:
Romeinse sla | koolsalade |tomaten salade | gemarineerde wortel salade| aardappelsalade

Dessertbuffet

bavarois van framboos
~
javanais van passievrucht
~
tiramisu
~
Limburgse vlaai

 Brunch all-in € 45,00 p.p. | Brunch kinderen € 3,00 per levensjaar (0-2j gratis)
Deelname brunch + aperitief, huiswijnen, frisdranken, tapbier, koffie/thee