paasmenu

Enkel geldig op Paaszondag 21 april en Paasmaandag 22 april
Aanvang 18u30  –  op deze dagen serveren we uitsluitend het paasmenu

3 amuses van de chef
~
steak tartaar | kwarteleitje | aardappel
~
langoustine | mimolette kaas | ui | kroepoek
~
lamsfilet | zwezerik | shiitake |truffel
~
chocolate bomb

Menu € 54,00 p.p. | Inclusief aangepaste wijnen € 85,00 p.p. | All-in formule € 99,00 p.p.

 

paasbrunch

Enkel geldig op Paaszondag 21 april 2019
Aanvang 11u30 – reservatie verplicht 

 

Ontbijtbuffet
diverse broodsoorten | koffiekoeken | spek | roerei | divers beleg |yoghurt | verse fruitsalade

Voorgerechten
carpaccio van zalm |Citrus | venkel
~
rosbief | mosterd en gepekelde groentjes
~
tataki van Belgisch wit blauw | sesam |radijsjes
~
gerookte makreel | remoulade saus | knolselder

Soep
tomaten soep met balletjes

Hoofdgerechten
lamsbout | mosterdsaus | shiitake
~
varkenshaas | natuur jus | zilveruitje
~
zeeduivel | klassieke wittewijnsaus | fijne groentjes.
~
kabeljauw – prei en een garnalen jus
~
aardappelgarnituren:
gratin | puree | krieltjes
~
warme groenten:
gebakken bloemkool met hoeveboter | boontjes met spek | spruitjes | witloof in kaassaus.
~
koude groenten:
romeinse sla | koolsalade |tomaten salade | gemarineerde wortel salade| aardappelsalade

Dessertbuffet

bavarois van framboos
~
javanais van passievrucht
~
tiramisu
~
Limburgse vlaai

 Brunch all-in € 45,00 p.p. | Brunch kinderen € 3,00 per levensjaar (0-2j gratis)
deelname brunch + aperitief, huiswijnen, frisdranken, tapbier, koffie/thee